Opties en accessoires

Ontworpen door de Experts in koelen. Op maat gemaakt voor jou.

Om ervoor te zorgen dat de koelapparatuur aan je wensen voldoet, hebben we een weloverwogen portfolio van opties voor de producten ontwikkeld en bieden we accessoires om de efficiënte werking van jouw keuken te optimaliseren. Neem contact met ons op voor meer informatie om het beste uit je Foster apparatuur te halen.

 

   

open cabinet with view of stainless steel shelving

Rekken

Materiaal, type en afmetingen van de rekken

EcoPro G3 counter fitted with saladette cut-out and hinged cover, filled with ingredients

Opbouw

Maak je product op maat 

interior view of counter showing fan

Koelsysteem

Opties voor koelsystemen

open Flexdrawer counter showing pan and lid within

Accessoires

Uitrustingstoebehoren voor optimaal gebruik

  

Wist je dat..

..wij meer dan 250.000 variaties en opties aanbieden in ons assortiment! Dus als je op zoek bent naar een koeloplossing op maat, dan kunnen wij je helpen.

  

Rekken

Alle Foster-apparatuur bevat standaard duurzame rekken van de hoogste kwaliteit voor de veilige en hygiënische opslag van levensmiddelen. Wij bieden ook extra rekken, gecoate opties, gespecialiseerde rekken en bakken, alsmede steunen en geleiders.

  

Gecoate en roestvrijstalen rekken
Populaire keuze verkrijgbaar in de maten GN 2/1 en GN 1/1. Gemakkelijk te wassen en schoon te houden, duurzaam tegen roest bij regelmatig schoonmaken.

Flexibele opslag
Rekken van 60 x 40 cm voor bakkerijen en rekken met een capaciteit van 140 flessen zijn beschikbaar op onze best verkopende G3-kastenreeks. Hiermee kun je de koelkast flexibel inzetten.

Ladegeleiders, clips en steunbeugels
De antikantel roestvrijstalen geleiders bieden stevigheid en worden standaard geleverd. De G3-rekgeleiders zijn geschikt voor zware belasting en kunnen eenvoudig zonder gereedschap worden verwijderd.

Perfect voor drukke keukens
De rekken van Foster maximaliseren de beschikbare ruimte in alle koelingen en vriezers, zodat je meer opslag- of bruikbare capaciteit hebt voor je ingrediënten. 

interior view of G3 cabinet showing nylon coated wire shelving

  

Opbouw

Wij bieden een ruime keuze aan opties voor koelkasten en koelwerkbanken, blast chillers en prep stations. Door de koeling aan te passen aan je specifieke wensen kun je zo efficiënt mogelijk werken.

  

EcoPro G3 counter fitted with saladette cut-out and hinged cover, filled with ingredients

Veelzijdig
Plinten, saladettes en afdekplaten, snoeren, poten en wielen zijn slechts enkele van de vele productopties die wij aanbieden.


Waar vorm en functionaliteit samenkomen
Van hoogwaardig roestvrij staal, hygiënisch duurzaam aluminium tot voedselveilig wit laminaat, creëer de look die bij jouw keuken past.

Mobiel
Standaard geleverd met volledig draaibare, vergrendelbare wielen, zodat je gemakkelijk rondom de apparatuur kunt komen. Eenmaal in positie en vergrendeld, kun je er absoluut zeker van zijn dat het daar blijft.  

  

Koelsysteem

Zijn er specifieke koeltechnische eisen of wensen? Als deskundigen op het gebied van koelen adviseren we je graag over de energiezuinige oplossingen voor jouw situatie.

  

Stekkerklare machine of machine op afstand?
Is er weinig ruimte, een warme omgeving of moet je de geluidsoverlast onder controle houden: overweeg een systeem met een machine op afstand in plaats van een stekkerklare (ingebouwde) machine.

+Stayclear condensor 
De volgende generatie van de G3 prestatieverhogende condensor zorgt voor een revolutie in de efficiënte werking van ons koelsysteem.


Energie besparen
Hydrocarbon, een van de groenste koudemiddelen op de markt, wordt standaard gebruikt in al onze apparatuur. Dit zorgt ervoor dat de ecologische voetafdruk van onze producten zo klein mogelijk is.

close up view of EcoPro G3 counter unit housing

  

  

Accessoires

Werk jouw koeling of vriezer perfect af met onze ruime keuze aan hoogwaardige accessoires.

  

plated dish in restaurant kitchen

Rekken en opbergruimte

Meer rekken nodig om de opslag uit te breiden? Deze kunnen gemakkelijk bijbesteld worden. Wij bieden ook opbergaccessoires waar de koks dol op zullen zijn, zoals gastronorm bakken en afstandhouders voor voorzetapparatuur.

Poten
Of je nu kiest voor poten, wielen of stelbouten onder je koelapparatuur, wij hebben verschillende hoogtes en types om de apparatuur op de gewenste hoogte te zetten.

 

  

Wij staan klaar om te helpen

Neem contact met ons op voor meer informatie over productopties en beschikbaarheid van accessoires.

Anderen bekeken ook:

Pizza werkbanken

Flexdrawer koelwerkbank

Blast chillers

XTRA koelkast

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing